Bestanden op schijven van een lokale computer decrypten

Zo decrypt u bestanden op lokale schijven:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer Data EncryptionFile Level Encryption in het beleidsvenster.
  6. Selecteer rechts in het venster het tabblad Encryptie.
  7. Verwijder de mappen en de bestanden die u wilt decrypten uit de encryptielijst. Selecteer hiervoor de bestanden en kies de optie Regel verwijderen en bestanden decrypten in het contextmenu van de knop Verwijderen.

Bestanden en mappen die worden verwijderd uit de encryptielijst worden automatisch toegevoegd aan de decryptielijst.

8. Maak een decryptielijst voor bestanden.
  9. Sla uw wijzigingen op.

Zodra het beleid is toegepast, decrypt Kaspersky Endpoint Security geëncrypte bestanden die aan de decryptielijst zijn toegevoegd.

Kaspersky Endpoint Security decrypt geëncrypte bestanden als hun parameters (bestandspad /bestandsnaam /bestandsextensie) zodanig wijzigen dat ze voldoen aan de parameters van objecten die aan de decryptielijst zijn toegevoegd.

Kaspersky Endpoint Security decrypt geopende bestanden pas nadat ze zijn gesloten.